۰۸ آبان ۱۴۰۴ - ۰۰:۵۵
کد خبر: ۷۹۵۹۹۳
مدیرکل جدید بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان:

آماده خدمت صادقانه به خانواده‌های شهدا و ایثارگران هستیم  

آماده خدمت صادقانه به خانواده‌های شهدا و ایثارگران هستیم

 
لرستان- آزادبخت در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان لرستان با گرامی‌داشت یاد امام و شهدا و قدردانی از مسئولان، بر تعهد خود به خدمت شایسته به خانواده‌های شهدا و ایثارگران و ضرورت همدلی و هماهنگی دستگاه‌های استانی تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در لرستان،، مصطفی آزادبخت، مدیرکل جدید بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان یاد شهدا و امام را گرامی داشت و برای مقام معظم رهبری و مسئولان دولت آرزوی توفیق و سلامتی کرد.

وی از حضور و حمایت مسئولان استانی و کشوری دیگر همکاران تشکر نمود و خدمات مدیرکل پیشین، محمدولی قنبری را مورد تقدیر قرار داد.

آزادبخت با اشاره به پیشینه خانوادگی و سوابق رزمندگی و ایثارگری خود، خدمت در بنیاد شهید را امانتی مقدس خواند و تأکید کرد که هدف او بازگرداندن حقوق و تأمین رضایت خانواده‌های ایثارگر از طریق برنامه‌ریزی، مشورت‌پذیری و استفاده از ظرفیت‌های استانی و ملی است.

وی همچنین از لزوم هماهنگی بین نهادها و پرهیز از منافع شخصی برای پیشرفت استان سخن گفت و وعده داد که به‌عنوان «حلقه‌ٔ وصل» میان استان و ستاد مرکزی، تمام توان خود را برای تسریع در خدمات‌رسانی و ارتقای کیفیت امور ایثارگران به‌کار خواهد بست.

در پایان، از همه همکاران و دست‌اندرکاران درخواست کرد برای تحقق برنامه‌ها همراه و همراهی کنند.

ارسال نظرات